Sfaturi Duhovniceşti

S-a rugat la Parintele Arsenie si MIRACOLUL s-a produs!

Sute de mii de români nu au un loc de muncă, iar foarte mulți dintre aceștia se chinuie zilnic să își plătească datoriile, fie că este vorba de bănci sau întreținerea locuinței. Povestea uneia dintre femeile amărâte din țara noastră poate fi considerată un miracol. Totul s-a întâmplat după ce s-a rugat la Sfântul Ardealului, părintele Arsenie Boca.

Dora a trecut prin cel mai greu moment din viata ei: a rămas fără un loc de muncă, a ajuns să aibă datorii foarte mari și a fost cât pe ce să rămână fără locuință.

„După moartea rudelor apropiate, am rămas cu multe datorii și eram restanțieră la întreținere la bloc”, scrie fanatik.ro. „Am ajuns în fruntea listei de restanțieri la bloc iar între timp a murit și mama, în mod neașteptat. Numai operația bunicii de fractură de șold și decesul ei m-au costat enorm de mulți bani. Eram practic a nimănui, eram pe drumuri”, mai adaugă femeia.

„M-am rugat cu înfrigurare la părintele Arsenie Boca, în speranța ca doar el mă mai poate salva. Mai erau doar patru săptămâni până la procesul de evacuare din bloc. Într-o zi, vineri seara, cand ieșeam de la slujba de la Biserica Sfântul Elefterie, am primit un telefon de la o vecină.

Aceasta mi-a zis să vin repede acasă pentru ca m-a căutat o rudă. Când am ajuns acasă, mare surpriză! În cutia poștală am găsit o scrisoare de la o verișoară, plecată la muncă în Italia. Nu mai știam absolut nimic de Lena, de ani de zile.

Apoi ne-am văzut după ce am discutat la telefon și mi-a povestit necazurile ei, și eu pe ale mele. Lena m-a ajutat cu bani pentru a-mi plăti toate datoriile la asociație și mi-a zis că vrea să deschidă o afacere în țară, oferindu-mi astfel si un loc de munca.”, isi incheie Dora povestea.

Există numeroase mărturii ale celor care l-au cunoscut pe Arsenie Boca, în care era prezentat ca un om care avea darul vindecării. De la bolnavi de cancer la orbi şi persoane suferinde de paralizie, „pacienţii” părintelui erau vindecaţi, potrivit relatărilor, prin puterea credinţei.

„În lucrarea părintelui Arsenie avem şi cazuri de vindecări miraculoase. A vindecat un orb pe care mai întâi l-a spovedit şi l-a împărtăşit şi apoi i-a zis să iasă din biserică. Cei prezenţi au zis să-l ajute fiind orb, dar părintele i-a oprit zicându-le să-l lase să meargă singur. Ajungând la uşă bolnavul a zis: „Măi fraţilor, eu văs”. În acel moment i-a revenit vederea pentru toată viaţa.

Un om paralizat la par a fost dus cu căruţa la mănăstire şi părintele i-a zis să coboare din căruţă. El a coborât şi de atunci a mers normal”, scriau autorii cărţii „Alte mărturii despre Părintele Arsenie Boca”, apărută în Colecţia „Ortopraxia”, în 2008, cu binecuvântarea IPS Dr. Laurenţiu Streza, mitropolitul Ardealului.

„Un orb a stat o lună de zile la mănăstire şi cânta mereu o cântare despre pace. Într-o zi, după vecernie, după ce au ieşit toţi din biserică, părintele Arsenie l-a luat pe orb afară şi i-a zis să se uite în sus şi să-i spună dacă vede ceva şi i-a răspuns că parcă zăreşte ceva. A doua zi, după vecernie, din nou l-a luat şi i-a zis să privească spre cer, iar orbul i-a zis că vede mai bine. În a treia zi orbul a văzut şi mai bine. În circa o săptămână orbul s-a vindecat”, scriau autorii cărţii Sfântul părinte Arsenie Boca.
Sursă: credinta.net

Lasă un comentariu

Lasă un comentariu

comments