Rugăciuni Ortodoxe

Rugăciunea mare pentru sănătate! E scrisă la Muntele Athos de Sfinţi Părinţi! Spune-o şi tu în fiecare zi, e foarte scurtă şi are mare, mare putere!

Rugăciunea fraţilor pentru sănătatea Starețului Paisie

Păzeşte-l, [Doamne,] şi pe duhovnicescul părintele nostru Paisie, fără durere, bun la suflet, sănătos, întru îndelungată bătrâneţe. Întru folosul multor suflete, prelungeşte-i viaţa lui [şi] întru cea din totdeauna învăţătură a dumnezeieştilor lui cuvinte.

Întăreşte-l pe el, ca, după voinţa lui Dumnezeu, să ocârmuiască, din bunătatea Ta, încredinţatul Ţie preaiubit fiu.

Învredniceşte cu bucurie duhovnicească să se veselească şi luminat să sărbătorească a Ta cea mai presus de fire şi neînchipuită înomenire.

Cu ea, Doamne Iisuse, păzeşte-l pe el întreg şi nevătămat, şi întru toate veghează-l de sus până la adânci şi slăvite bătrâneţi. Şi în cele din urmă învredniceşte-l pe el şi de împărăţia cerurilor, cu toată turma deasupra să stăreţească, şi pe deasupra cu toţi cei din veac sfinţi ai Tăi, împreună să ne bucurăm de acele nepieritoare şi veşnice bunătăţi, pe care le-ai pregătit celor ce Te iubesc, să se desfăteze întru nesfârşite veacuri.

Amin.

🙏 Rugați-vă împreună cu noi: www.locurisacre.ro

🙏 Canal youtube Rugăciuni Creștine – Locuri Sacre https://www.youtube.com/channel/UCagmQnj4ovjFD5S4f0ldsdw

Roagă-te şi nu te teme de nimic, nu te înfricoşa de necazuri, nu te înspăimânta de năpăstuiri, căci rugăciunea le va înlătura. Roagă-te oricum, oricât de neputincios, numai roagă-te mereu, şi nu te nelinişti de nimic; fii vesel şi liniştit cu duhul, căci rugăciunea te va înţelepţi.

Nu uita că cel mai potrivit ar fi să discuți și cu duhovnicul tău și să îi ceri sfatul ca să îți călăuzească pașii în depășirea acestor momente grele.

Doamne ajută!

Lasă un comentariu

Lasă un comentariu

comments