Rugăciuni Ortodoxe

Roagă-te la vremuri grele, de încercare, ca Domnul să te ajute și să te întărească în fața necazurilor

Roagă-te la vremuri grele, de încercare, ca Domnul să te ajute și să te întărească în fața necazurilor

Doamne, vremuri grele de încercare a credinţei stau în faţa sufletului meu şi Te rog ajută-mă Tu şi întăreşte-mă, că eu Te iubesc şi cu Tine vreau să fiu acum şi de-a pururi! Lângă Tine, în iubirea şi în lumina Ta vreau să mă odihnesc, Doamne, şi pentru aceasta ajută-mă să trec cu bine toate încercările pe care Tu le permiţi!

Doamne dă-mi putere ca oricât de grele vor fi încercările mele, să nu cârtesc şi să nu mă abat de la drumul care duce la Tine; şi întăreşte-mă în credinţă, înmulţeşte-mi iubirea pentru Tine şi pentru semenii mei, smereşte-mă, să-Ţi fiu bineplăcut Ţie! Doamne îndură-Te de noi păcătoşii, miluieşte-ne şi ne mântuieşte pe noi!

Îţi mulţumesc, Doamne, că nu mă părăseşti, că prin învăţătura Ta îmi arăţi calea cea adevărată spre viaţa veşnică! Îţi mulţumesc, Doamne, pentru toate şi slavă Îţi aduc acum şi pururea şi în vecii vecilor!

Amin! 

🙏 Rugați-vă împreună cu noi: www.locurisacre.ro

🙏 Canal youtube Rugăciuni Creștine – Locuri Sacre https://www.youtube.com/channel/UCagmQnj4ovjFD5S4f0ldsdw

Roagă-te zilnic!  Rugăciunea este de mare ajutor pentru o viață tihnită. Nu uita că în zilele de post rugăciunile sunt mult mai puternice. Vă puteți ruga atât pentru voi dar și pentru cei din familie și prieteni. 

Nu uita că cel mai potrivit ar fi să discuți și cu duhovnicul tău și să îi ceri sfatul ca să îți călăuzească pașii în depășirea acestor momente grele.

Doamne ajută!

Lasă un comentariu

Lasă un comentariu

comments