Rugăciuni Ortodoxe

Rugăciune grabnic ajutătoare la necazuri și supărări

Doamne, norii negri ai nenorocirilor se îngrămădesc asupra capului meu și întristările chinuitoare mă îngrozesc.

Dar, deși sufăr, nu cârtesc, preabunule, de vreme ce Tu ești întotdeauna sprijinitorul meu și piatra cea neclintită, pe care sunt întemeiate nădejdile mele.

Tu cunoști, Dumnezeule, pricina nenorocirilor și întristărilor mele și porți grijă de viața mea. Cu toate că sufăr, știu că Tu mă iubești și această încredințare mă încurajează. Plin de nădejde în dragostea și bunătatea Ta, nu voiesc să mă biruiască durerile și întristările, ci cred că, având ajutorul Tău, voi ieși biruitor.

Cel ce cârmuiești lumea și viața muritorilor, cârmuiește și corabia vieții mele, cea primejduită de valurile ispitelor, spre liman liniștit. Înțelepciunea Ta să mă povățuiască pururea spre mântuire, pentru rugăciunile tuturor Sfinților Tăi și ale Preacuratei Tale Maicii.

Amin.

🙏 Rugați-vă împreună cu noi: www.locurisacre.ro

🙏 Canal youtube Rugăciuni Creștine – Locuri Sacre https://www.youtube.com/channel/UCagmQnj4ovjFD5S4f0ldsdw

Roagă-te zilnic!  Rugăciunea este de mare ajutor atunci când ești urmărit de supărări și necazuri. Nu uita că în zilele de post rugăciunile sunt mult mai puternice.

Nu uita că cel mai potrivit ar fi să discuți și cu duhovnicul tău și să îi ceri sfatul ca să îți călăuzească pașii în depășirea acestor momente grele.

Doamne ajută!

Lasă un comentariu

Lasă un comentariu

comments