Rugăciuni Ortodoxe

Rugăciunea de dimineață pentru purificarea sufletului. Această rugăciune te ajută să fii încrezător că vei reuși ce îți propui.

Este bine să ne începem ziua prin rugăciune. Rugăciunea de dimineață ne curăță sufletul și ne ajută să reușim ce ne propunem:

Doamne Dumnezeul meu, în această zi sfântă de luni, te rog fierbinte, Tata ceresc, si pe Tine Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, pe Tine Sfinte Duh, in fata TA, PreaSfanta Treime si a Maicii Preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intrega Ta Creatie Divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta , cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie, acum , in trecut sau alta data, impreuna cu arborele meu genealogic, cunoscut sau necunoscut.

Ii iert, ii dezleg si ii binecuvantez pe cei ce mi-au gresit cu gandul, cu vorba sau cu fapta , cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie, acum , in trecut sau alta data.

Si Te rog din suflet, Prea Sfanta Treime, sa ne ierti, sa ne dezlegi si sa ne binecuvantezi si pe unii si pe altii. Faca-se Voia Ta, Doamne, pentru noi toti.

Invata-ma Doamne sa iubesc si Da-mi putere sa daruiesc iubirea Ta. Picura asupra mea intelepciune pentru a alege persoana care merita iubirea mea.

Nu ma lasa Doamne sa pribegesc pe drumuri straine ci fi calauza mea. Caci te simt langa mine in fiecare clipa si asta imi da curaj sa merg mai departe.

Faca-Se voia Ta Doamne.

Amin!

Lasă un comentariu

Lasă un comentariu

comments