Rugăciuni Ortodoxe

Rugăciunea care te scapă de momentele de cumpănă din viața ta! Roagă-te timp de o lună și rugile tale o să fie ascultate

Doamne, asa precum arde lumanarea mea de repede, luata din sfanta biserica, tot asa sa-mi ajute Dumnezeu, Maica Precista si toti sfintii, ca sa piara tot atat de repede toate facaturile, spurcaciunile, toate relele si patimile, blestemele si lucrurile diavolesti, farmecele, descantecele, mestesugurile si uneltele diavolesti de la locul unde stau, de la casa mea, din familia mea, de la cei bantuiti de patimi (bautura, cafea, tutun, curvie, jocuri de noroc, neascultare si nesupunere, injuraturile de cele sfinte), din capul meu, din trupul meu, din sufletul meu, din familia mea.

Doamne, ajuta-ma sa-mi recapat sanatatea, linistea, sporul si prosperitatea casei, a serviciului, a locului unde lucrez, sa fiu binevazut, sa am spor in casa, in vite, in pasari, sa fiu ferit de accidente si de relele intamplari, eu si Casa mea, familia si colaboratorii de la munca. Doamne, sa se departeze vrajmasii si sa se imblanzeasca, sa am soarta buna de la Dumnezeu, sa mi se dezlege cununiile si facaturile, sa fiu ferit de argintul viu si lucrurile vrajitoresti sa nu aiba putere asupra mea. Doamne, fereste casa mea de ura si invidie, de certuri, de batai, de boli molipsitoare, de betii, de anturaj prost.

Doamne, fereste familia mea si sufletele noastre de toate incercarile si rautatile si da-ne, Doamne, sanatate, impliniri, realizari si viata fara de primejdii. Doamne, intareste-ma si pastreaza-mi credinta stramosilor, credinta crestinilor. Doamne, ocroteste pe parintii mei, pe fratii mei, pe surorile mele (se spun numele lor) si dezleaga blestemele viilor si mortilor cazute asupra noastra. Si lumineaza mintea si soarta copiilor nostri, da-le spor la invatatura si reusita in viata.

Doamne, vegheaza si intareste tineretul si copiii celor de-un neam si o credinta cu noi. Doamne, ai grija de toti copiii si intelepteste si pe copiii mei. (Toate numele pentru care se roaga respectivul.) Doamne, da-ne painea cea de toate zilele si linistea ta cea sfanta! Doamne, sa se implineasca toate rugaciunile noastre! Doamne, ajuta-ne! Doamne, iarta-ne! Doamne, miluieste-ne! Doamne, fie-Ti mila de noi! Doamne al puterilor, fii cu noi!

Amin!

Rostește această rugăciune o dată pe zi timp de o lună și vei vedea că te vei liniște și problemele își vor găsi soluția. Având mintea curată vei putea să găsești cele mai bune soluții pentru tine și familia ta.

În momentele de cumpănă, în care inima noastră tremură și sufletul nostru strigă cu disperare către rugăciunea ce ne eliberează de orice întuneric ce se strecoară în viața noastră. Încredințați în puterea Domnului, îngenunchem și ne deschidem sufletul în fața Lui, cerând sărmanului nostru cămin prosperitate și armonie, la locul nostru de muncă izbândă și împlinire, sănătate și noroc, și, mai presus de toate, să ne învăluie cu îndurarea Sa în cele mai grele clipe pe care le îndurăm.

Cu un strop de răbdare și o credință de neclintit în Dumnezeu, cei ce se roagă primesc darul imediat al sprijinului și al încurajării. 

În acel moment sacru, se revarsă din inima noastră cea mai adâncă rugăciune, aceea care izbăvește de orice rău ce mă amenință în viața noastră. Înălțându-ne glasul, ne plecăm cu smerenie în fața Celui Atotputernic, continuând să rostim aceste cuvinte de har timp de 40 de zile, știind că prin ele se vor ivi minuni în cel mai scurt timp posibil.

Cu fiecare cuvânt spus, inima noastră se umple de o speranță ce radiază puternic și care ne încolțește sufletul cu promisiunea divină a unei vieți eliberate de nefericiri și greutăți. Încrederea noastră  se leagănă într-un dans de credință, învăluită în slujirea sfinților, și simt cum toate boliile și blestemele se risipesc ca o ceață nefirească în fața luminii puternice a credinței.

Ne rugăm cu toată ființa noastră să fim feriți de farmece malefice și de ochii răi ai invidioșilor, să fim ocrotiți de certuri și neînțelegeri. scund în umbrele lumii.

Astfel, în lumina credinței, rugăciunea noastră devine un vârf înflorit pe muntele meu de probleme și călăuză în calea noastră către lumină și iertare.

🙏 Rugați-vă împreună cu noi: www.locurisacre.ro

🙏 Canal youtube Rugăciuni Creștine – Locuri Sacre https://www.youtube.com/channel/UCagmQnj4ovjFD5S4f0ldsdw

Roagă-te zilnic!  Rugăciunea este de mare ajutor pentru o viață tihnită. Nu uita că în zilele de post rugăciunile sunt mult mai puternice. Vă puteți ruga atât pentru voi dar și pentru cei din familie și prieteni. 

Nu uita că cel mai potrivit ar fi să discuți și cu duhovnicul tău și să îi ceri sfatul ca să îți călăuzească pașii în depășirea acestor momente grele.

Doamne ajută!

Lasă un comentariu

Lasă un comentariu

comments