Rugăciuni Ortodoxe

Rugăciune puternică către Mântuitorul Iisus Hristos la vreme de încercări

Doamne, Tu cunoşti pricina îngrijorărilor mele, ia-mă în palma Ta şi păzeşte-mă. Fii cu mine în fiecare clipă şi nu mă lăsa să alunec sau să mă poticnesc.

Ţie îţi încredinţez viaţa mea şi fiinţa mea, sufletul meu şi tot ce am. Ai grijă de ele şi foloseşte-le după cum vrei Tu. Ţie ţi-i încredinţez şi pe toţi cei pe care îi iubesc, ocroteşte-i cu mila Ta şi nu-l lăsa pe niciunul dintre ei să se piardă.

Iartă-ne când greşim iar atunci când rătăcim pe cărări străine, ia-ne de mână şi adu-ne cu blândeţe acasă. Îndreaptă răul pe care l-am făcut şi foloseşte rănile noastre spre zidirea şi vindecarea noastră şi a altora.

Rămâi cu noi până la sfârşit şi dă sens vieţii noastre, pentru ca şi noi să rămânem în Tine şi să gustăm pacea şi biruinţa deplină în Împărăţia Ta.

Amin 

🙏 Rugați-vă împreună cu noi: www.locurisacre.ro

🙏 Canal youtube Rugăciuni Creștine – Locuri Sacre https://www.youtube.com/channel/UCagmQnj4ovjFD5S4f0ldsdw

Roagă-te zilnic!  Rugăciunea este de mare ajutor pentru o viață tihnită. Nu uita că în zilele de post rugăciunile sunt mult mai puternice. Vă puteți ruga atât pentru voi dar și pentru cei din familie și prieteni. 

Nu uita că cel mai potrivit ar fi să discuți și cu duhovnicul tău și să îi ceri sfatul ca să îți călăuzească pașii în depășirea acestor momente grele.

Doamne ajută!

Lasă un comentariu

Lasă un comentariu

comments