Rugăciuni Ortodoxe

Rugăciune împotriva farmecelor

“Doamne, viforul necazurilor se ridică asupra mea și duhurile necurate nu-mi dau pace, dar întru Tine îmi pun toată nădejdea și pazei Tale mă încredințez întreg (întreagă), că Tu cunoști pricina răului care mă bântuie și ești dezlegarea tuturor legăturilor necurate. La Tine toți perii capului meu sunt numărați.

De Tine toți demonii știu și se cutremură. Deci pe Tine Te rog, Doamne, Atotputernicule, să îndepărtezi de la mine orice duh necurat și orice rău pierzător de suflet, scoțându-mă pe mine biruitor peste toată făcătura diavolească, sub acoperământul dreptei Tale și întru crucea Ta cea atotizbăvitoare.

Ca Tu ești întărirea și scăparea noastră în veci, Hristoase Dumnezeule, și Ție slavă Îți înălțăm: Tatălui și Fiului și Sfântului Duh. 

Amin!”

🙏 Rugați-vă împreună cu noi: www.locurisacre.ro

🙏 Canal youtube Rugăciuni Creștine – Locuri Sacre https://www.youtube.com/channel/UCagmQnj4ovjFD5S4f0ldsdw

Roagă-te zilnic!  Rugăciunea este de mare ajutor pentru o viață tihnită. Nu uita că în zilele de post rugăciunile sunt mult mai puternice. Vă puteți ruga atât pentru voi dar și pentru cei din familie și prieteni. 

Nu uita că cel mai potrivit ar fi să discuți și cu duhovnicul tău și să îi ceri sfatul ca să îți călăuzească pașii în depășirea acestor momente grele.

Doamne ajută!

Lasă un comentariu

Lasă un comentariu

comments