Rugăciuni Ortodoxe

Rugăciune făcătoare de minuni către Fecioara Maria

Roagă-te de cinci ori pe zi, timp de zece zile consecutiv pentru a simți puetrea Maicii Domnului. Apoi oferă zece exemplare din această rugăciune creștinilor.
La sfârșitul zilelor mergi la biserică și oferă o lumânare și pomelinicul familiei.
Deschide-ți inima și oferă pomană unui nevoiaș și spune: “In cinstea Maicii Domnului”
Ai să simți atunci puterea Maicii Domnului:

Preasfântă Stăpână de Dumnezeu Născătoare spre ție îmi îndrept gândul, inima și toate simțurile și te rog cu lacrimi:

Până când Maicuță a milostivirii va fi această durere necontenită pe pîmânt?
Până când vrăjmașii nevăzuți ai neamului omenesc vor da lovituri atât de puternice bieților oameni?
Până când vor pângări și vor necinsti trupurile, sufletele și viețile lor?

Înselindu-i ca să nu cunoasca adevărul, să nu îndeplinească poruncile divine și să nu dea slavă și cinste pururi măritului Dumnezeu Cel în Treime închinat: Tatăl, Fiul și Duhul Sfânt?

Ridică-te Stăpână Atotbună și zdrobește pe vrăjmașii noștri și ai Fiului Tău iubit Iisus Hristos îngrozindu-i cu nebiruița-ți sfințenie îndreptându-ne pe cărările mântuirii, ca să dăm mereu mărire lui Dumnezeu.

Roagă-Te Fecioară pentru Sfânta Biserică, pentru propăvăduirea evangheliei pe întreg pământul, pentru poporul acesta, conducatorii lui, rudele mele, pentru văduve, pentru orfani, bogați, săraci, necăjiți, bolnavi, pentru cei prigoniți, pentru credința, pentru salvarea celor care au rătăcit și pentru cei răposați.

Ajută-ne să ne pocăim toți oamenii de păcatele noastre, să iubim Biserica, să ne spovedim adesea, să renunțăm la păcate, vicii și necredință.

Ajută-ne să nu fim insensibili la chemarea divină a blândului tău Fiu care a venit să sufere chinuri barbare pentru bietele ițe rănite atât de mult de vrăjmași.

Roagă-te Măicuța Sfântă și pentru aceste nevoi ale mele (rostești necazurile, dorințele cu care vrei să te ajute Maica Domnului)

Slavă Tatălui și Fiului și Sfintului Duh în vecii vecilor.

Amin!

🙏 Rugați-vă împreună cu noi: www.locurisacre.ro

🙏 Canal youtube Rugăciuni Creștine – Locuri Sacre https://www.youtube.com/channel/UCagmQnj4ovjFD5S4f0ldsdw

Roagă-te zilnic!  Rugăciunea este de mare ajutor pentru o viață tihnită. Nu uita că în zilele de post rugăciunile sunt mult mai puternice. Vă puteți ruga atât pentru voi dar și pentru cei din familie și prieteni. 

Nu uita că cel mai potrivit ar fi să discuți și cu duhovnicul tău și să îi ceri sfatul ca să îți călăuzească pașii în depășirea acestor momente grele.

Doamne ajută!

Lasă un comentariu

Lasă un comentariu

comments