Sfaturi Duhovniceşti

Roagă-te pentru binele duşmanului tău! Nici nu-ți dai seama ce bine faci…

Fără a încerca să exagerăm lucrurile, unele situaţii par câteodată greu de înţeles. De pildă, prespunem că cineva tocmai ne-a făcut un rău. Primul nostru impuls este de a răspunde cu aceeaşi monedă, de a ne apăra punctul de vedere şi  de cele mai multe ori, procedăm aşa.

Răspunsul nostru provoacă un alt răspuns din partea adeversarului, iar noi o să avem o nouă reacţie şi, repetând tot aşa, ne vom trezi până la urmă în mijlocul unui conflict care poate avea urmări grave.

Duşmanii sunt cei mai mari învăţători

Cum bine ştim, nici o frunză nu cade din copac fără ştirea lui Dumnezeu. Am spus de foarte multe ori că noi suntem responsabilii direcţi ai vieţilor nostre, indiferent ce ne aduce ceasul care vine. La baza unei întâmplări, se află întotdeauna o cauză.

La baza unei răutăţi din partea cuiva stă întotdeauna o lecţie pe care o avem de învăţat şi ea se va repeta până când noi vom înţelege ce anume trebuie să evităm pentru a nu mai fi puşi în aceeaşi situaţie. Reluând exemplul de mai sus, când cineva ne face un rău, trebuie să înţelegem mai multe aspecte: doi oameni sau două situaţii se află în conexiune pentru că sunt compatibili, adică sunt la acelaşi nivel vibrational.

Nu întâmplător acea persoană vine spre noi şi nu spre altcineva! Noi am « chemat-o » fie pentru că avem vibraţie asemănătoare cu ea, fie pentru că ne-a fost frică de acea persoană sau de o situaţie asemănătoare celei care tocmai ni s-a întâmplat (de ce ţi-e frică de-aia nu scapi).

Aşadar, duşmanul nostru a apărut pentru a regla lucrurile. Deci, de ce ar trebui să îl pedepsim? El îndeplineşte un rol în Univers, ne învaţă ceva şi, prin urmare, nu are sens să încercăm să îl distrugem, ci ar fi mai bine să reflectăm la ceea ce există în interiorul nostru!

Sursă: secretele.com

Lasă un comentariu

Lasă un comentariu

comments