Sfaturi Duhovniceşti

Părintelui Arsenie Boca: „Neamurile au un destin ascuns în Dumnezeu! Când își urmează destinul, au apărarea lui Dumnezeu! Când și-l trădează, să se gătească de pedeapsă!”

Proorocirea lui Arsenie Boca îngrozeşte România: „Neamurile au un destin ascuns în Dumnezeu! Când își urmează destinul, au apărarea lui Dumnezeu! Când și-l trădează, să se gătească de pedeapsă!”

Este de știut că toate proorociile atribuite Părintelui Arsenie Boca provin nu din scrierile sale, ci din relatări ale unor martori/ ucenici, iar validitatea sau veridicitatea lor este strict în funcție de fidelitatea cu care aceștia au transmis mărturiile lor.

Părintele Arsenie Boca este cunoscut pentru vorbele sale de duh despre România! Una dintre cuvântările sale a fost cea de la Mănăstirea Bistrița, acolo unde părintele a fost arestat, potrivit b1.ro „Neamurile au un destin ascuns în Dumnezeu. Când își urmează destinul, au apărarea lui Dumnezeu. Când și-l trădează, să se gătească de pedeapsă. Dumnezeu nu cade! Noi cădem, nu Iisus! Dar căzand noi din creștinism, ni se pare că a căzut creștinismul. Ni se pare că a căzut altcineva, nu noi”, ar fi propăvăduit Arsenie Boca.

🙏 Rugați-vă împreună cu noi: www.locurisacre.ro

🙏 Canal youtube Rugăciuni Creștine – Locuri Sacre https://www.youtube.com/channel/UCagmQnj4ovjFD5S4f0ldsdw

Roagă-te şi nu te teme de nimic, nu te înfricoşa de necazuri, nu te înspăimânta de năpăstuiri, căci rugăciunea le va înlătura. Roagă-te oricum, oricât de neputincios, numai roagă-te mereu, şi nu te nelinişti de nimic; fii vesel şi liniştit cu duhul, căci rugăciunea te va înţelepţi.

Nu uita că cel mai potrivit ar fi să discuți și cu duhovnicul tău și să îi ceri sfatul ca să îți călăuzească pașii în depășirea acestor momente grele.

Doamne ajută!

Lasă un comentariu

Lasă un comentariu

comments