Rugăciuni Ortodoxe

În momentele grele în care ai probleme financiare, fă o cruce și rostește rugăciunea puternică pentru bani:

Dacă ai probleme financiare, dacă simți că te afunzi tot mai mult într-o prăpastie atunci când vine vorba de bani, ar fi cazul să îți îndrepți privirea către cer, să spui o rugăciune puternică pentru bani și prosperitate. Spune rugăciunea această pentru bani atunci când simți că ai un hop în viață, atunci când nu știi ce să mai faci.

Spune rugăciunea acesta puternică pentru bani și prosperitate, se spune că a ajutat mulți oameni ajunși în situații disperate. Preoții ne îndeamnă să rostim această rugă atunci când am ajuns într-un hău din punct de vedere financiar.

Rugăciune puternică pentru bani. Ce trebuie să spui când ai probleme financiare:

„Îți sunt recunoscător pentru prosperitate! Îți sunt recunoscător pentru bogăție! Încrederea mea în Ține Dumnezeu este absolută! Sunt copleșit de banii și darurile Tale! Îți mulțumesc din Inimă pentru tot! AMIN!”

Când ai probleme cu banii, când simți că problemele financiare se adâncesc, aprinde o lumânare, fă o cruce și rostește rugăciunea puternică pentru bani.

🙏 Rugați-vă împreună cu noi: www.locurisacre.ro

🙏 Canal youtube Rugăciuni Creștine – Locuri Sacre https://www.youtube.com/channel/UCagmQnj4ovjFD5S4f0ldsdw

Roagă-te zilnic!  Rugăciunea este de mare ajutor pentru o viață tihnită. Nu uita că în zilele de post rugăciunile sunt mult mai puternice. Vă puteți ruga atât pentru voi dar și pentru cei din familie și prieteni. 

Nu uita că cel mai potrivit ar fi să discuți și cu duhovnicul tău și să îi ceri sfatul ca să îți călăuzească pașii în depășirea acestor momente grele.

Doamne ajută!

Lasă un comentariu

Lasă un comentariu

comments