Rugăciuni Ortodoxe

Doamne, ai grijă de noi!

Doamne, trece timpul si atat de apasat ma simt si lipsit de putere ca nu pot sa lupt si sa ajung la Tine. Mi-e dor de Tine, Iisuse mi-e dor de Tine Bunule. Daca ai sti ce bine este langa Tine, ce bine este cand ma mangai si cand ma ridici si-mi dai putere sa merg inainte. Dar eu sunt mandru Doamne, si cred ca pot face tot ce cred eu, dar Tu esti cel care ma indrumi si ma aduci inapoi in turma Ta.

Cum sa ajung la Tine? Unde, Doamne, sa mai adun dorul asta ? Pe ce varf de munte sa ma urc si sa te ating? Cate intrebari imi pun eu, Doamne si nici nu-mi dau seama ca Tu esti langa mine  esti Viu Hristoase si noi morti de pacate.

Privesc in jurul meu si vad Doamne lume suferinda, iar rautatea se raspandeste tot mai mult in sufletele noastre.
Dar cum sa oprim, Bunule rautatea aceasta? Ajuta-ne Tu, Cel bland si bun. Tinde-ti, Doamne mana Ta cea Sfanta, si ridica-ne din mocirla in care ne tavalim zi de zi.

As vrea sa opresc timpul in loc, Iisuse drag si sa-l petrecem cu Tine, sa ne inveti ce-i bucuria, lupta, iubirea ce frumos ar fi. Doamne, ai grija de noi si da-ne tarie sa luptam pentru iubirea cea catre Tine si sa fim toti intr-o zi impreuna.
Amin!

Lasă un comentariu

Lasă un comentariu

comments